Jag saknar dig, Daniella!!

Saknar den tiden då det va hon och jag.. Vi skrattade, busade och berättade hemligheter.. och så fort vi träffades va vi med varandra hela tiden.. Men sen bråkade vi, eller båda trodde att det va et bråk men det va tydligen bara ett missförstånd, och efter det så har inget varit sig likt igen..
jag säger det till er där ute, ta vara på tiden tillsammans för ni vet aldrig när det tar slut!
Jag och Daniella är knappt med varandra, vi snackar nästan inte ens.. Nej, det mesta är skit.. Okej, vi har säkert glidit ifrån varandra, men jag saknar ändå när jag kunde snacka med henne på de sättet som jag kunde göra med henne.. Susanne säger att Daniella vill vara med mig också, men ingen vill liksom ta första steget, eller så vågar vi inte..
Jag hoppas att det löser sig.. och jag säger det, som så många andra:
"Det var bättre förr!!!"

Uppe först igen..

Det blev rätt sent igår, vet inte vad klockan va när jag gick och la mig.. Men är återigen uppe först av alla.. Rätt skönt ändå, kan sitta lite vid datan och så, och inga skrik utan att man hinner vakna, det är ju så många här så det blir ju rätt högljutt ibland :D
Idag är planen att jag ska ut och springa med pappa, men han kommer la aldrig komma upp så det får vi se hur det blir med det.. ;P haha..
Och så ska jag till Kista med Daniella, tror jag.. hon är ju hos en kompis och vet inte när hon kommer hem.. men jag hoppas på att hon följer med..

Ciao <3

kväll

Idag har vi varit hemma hos mikaela.. Hon bjöd på mat.. gott va det :D
Kollade även i två Stadium-affärer efter min väska som jag vill ha men hittade inte den!! Gud vad sur jag blir!! Kunde köpt den i Värnamo men stod ju i en mils lång kö och va nästan framme och mamma sa: men du kan ju köpa den i Stockholm.. Ja, mm, visst.. det kunde jag ju.. men ska till Kista imon och kolla där.. så får hålla tummarna..
Ska även kolla i lite andra affärer.. är ju så många reor nu.. :D Det gillar vi :D
men nu ska jag gå.. Ciao <3

Huvudstaden

Nu är jag framme.. eller a, har varit det i tolv timmar nu.. Bussresan gick bra.. Kändes inte så lång, men när niklas inte hade något att göra va han på mig.. ;P Satt sedan och spelade kort med pappa, susanne och niklas till typ halv ett.. somnade inte försen vid halv två kanske så va rätt trött.. hade ju gått upp sex för att gå och jobba..
Fick se Flingans och Simbas kattungar.. jättesöta..

Idag ska vi till Mikaela och Kastro.. De har ju lägenhet och jag och niklas har ju inte sett den.. och tydligen är de förlovade, och så ska de ha barn.. men det sista visste jag om.. Gud va kul asså!! :D
NU måste jag gå.. ses.. Ciao <3 (teckenrutan funkar inte som den ska)

wihoo.. sista jobbdagen..

Idag va sista jobbdagen.. Det va inte så jobbigt idag heller men blev inte heller så där tråkiga timmar av bara sittande.. Nu har jag packat klart.. hoppas jag, vill inte glömma något.. Men har ca en och en halv timma kvar tills bussen går, men vill vara klar nu egentligen, men kanske kommer på något och då e det ju bara att lägga i det i väskan..
Bussresan tar ca 6,5 timmar.. jippie.. men men.. hoppas att jag och niklas kan sitta jämte varandra.. jobbigt att sitta jämte någon man inte känner..
Nu måste jag gå och äta.. Ciao ♥

match igår och vanlig dag idag

Igår spelade vi ju match mot Gnosjö.. det blev 6-3.. TILL OSS!! Wihoo.. Men det kunde blivit mycket mer mål åt oss och mindre åt dom.. Frida är ju fortfarande skadad i foten så hon kan ju inte gå in i närkamper som innan.. och så va det några som hade frilägen men missade..

Idag har jag ju jobbat som varenda dag denna veckan.. kommer vara skönt när jag jobbat klart imon.. har ju två veckor ledigt sen.. :D
Imon åker jag till stockholm.. kommer hem söndag, måndag eller tisdag.. får se när det blir så vet inte om det blir så mycket skrivande här på några dagar..
Ikväll ska jag ner med zazza till samhället.. är rea på klacken, afrodite och klädhörnan..

Ciao ♥

Måndag - Tisdag - Onsdag

Har tyvärr inte hunnit skriva här på några dagar så nu kommer lite saker som har hänt.



Måndag
Skrev ju lite i måndags innan jag åkte till matchen, matchen gick sådär.. jag va lagkapten, idag blir det nog Jonna :D
I halvlek ledde vi med 1-0 men fick försvara oss mycket.. (hela tiden) Men i andra halvlek fick vi oss en chock och de gjorde 3 snabba mål.. Det blev till slut 4-1 .. jag hade ont i knäet och som tur är det bara en match kvar denna delen av säsongen för något är inte rätt i knäet så måste vila det..



Tisdag
Andra dagen på jobbet.. hade inte så mycket att göra.. Snackade lite med Padde och Carro med.. När jag hade slutat åkte jag hem och åt lite sen åkte vi, jag, mamma, micke och niklas till halmstad..
Först gick vi och kollade lite i affärer, köpte ett par jeans, ville inte köpa för mycket för vill spara pengar till Stockholm.. Ska ju dit på fredag efter jobbet.. Sen kollade vi på "You don't mess with the Zohan"
Den va ganska bra faktiskt :D



Onsdag
Nu har jag jobbat mer än hälften av veckan.. asså fattar inte hur jag ska orka jobba två veckor i sträck.. asså det jobbiga är inte att jobba utan att komma dit.. Hade ungefär 2 timmar då jag inte hade något att göra.. men men..
Ikväll är det match igen.. denna gången mot Gnosjö.. Vinner vi inte denna matchen så blir det vääldigt pinsamt.. det är nämligen bottenlaget.. För en gång skull så är inte vi bottenlaget.. YEES!! haha xD



men nu ska jag dra.. Ciao ♥

Nyköpta saker

 

Mina nya skor :D



Mina flip-flops.. haha.. kostade ju bara 10 kronor..
ska köpa ett par andra men köpte dessa också,
bara för att ju liksom, Portugal ♥

första jobbdagen

Idag började jag jobba.. Det va rätt soft, man ska egentligen vara en denna dagen men jag gick ju brevid och så va det en annan som redan hade städat alla matsalarna så det blev rätt mycket sittande..
Men visste ju redan hur det mesta gick till för har ju jobbat där innan.. Såg att Padde och Caroline också jobbar där men de jobbar ju inom vården och jag jobbar ju inom städet..

Ikväll är det match.. I regnet och blåsten.. Jippie.. men jag gillar faktiskt att spela i regnet, det är typ skönt, men kan bli lite kallt... men men.. det är ju ändå en match och det är ju skitkul att spela.. :D

Ciao ♥

va med zazza i regnet

Innan va jag med Zazza.. Vi gick ner till Micke för jag skulle äta sen gick vi upp hit igen, satte oss på åtterås som vanligt, snackade och snackade.. Och mina nya skor gör SKITONT!!!!!!!! skaver på mina lilltåar (kallas det så?).. men Zazza har haft såna vita och det går över.. de måste bara töjas ut lite.. // ♥

Värnamo

Det blev värnamo i alla fall. men inte med Zazza, mamma och micke skulle dit så jag följde med dom.. Jag köpte ett par skor, ett par flip-flops (billig skit) och lite småsaker.. kommer lite bilder sen..
Jag skulle köpt en väska men hittade inte den, sen såklart när jag nästan va framme vid kassan så såg jag den.. och kön va hur lång som helst så tänkte att jag köper den i Stockholm på lördag istället.. Ska kanske dit över helgen bara..

Får se om jag ska träffa Zazza sen.. hon messade och undrade.. Nu ska jag kolla på Scrubs // ♥

Ryssland vidare och inget Värnamo för mig idag

Igår kollade jag på matchen mellan Ryssland och Holland.. Ryssarna vann ju med 3-1.. trodde att det skulle bli utklassade.. Så då kanske inte Sverige ska skämmas för att vi förlorade med 2-0.. Jag trodde faktiskt att Holland skulle gå och vinna hela skiten men nu åkte de ju ut redan i kvartsfinalen.. Detta visar bara att man ska inte räkna ut länder för att det inte gick bra för dem innan, som t ex Turkiet och Ryssland..

Idag skulle jag ju egentligen till Värnamo med Zazza, som jag hade längtat efter eftersom jag ville köpa en väska, och hon hade lovat mig att följa med, men nu helt plötsligt kan hon inte följa med.. som vanligt, men jag har bestämt mig för att skiter hon i mig ska jag skita i henne.. Har ni hört talas om "behandla andra som ni själva vill bli behandlade"
och nu gör jag så som hon tydligen vill bli behandlad.. men men.. kommer nog inte hålla länge, men tror inte att vi inte kommer vara vänner så länge till ändå, vi träffas ju aldrig.. :(

Nu ska jag gå och tjata på mamma att vi ska åka till Borås ;)
Ciao ♥

straffläggning och tråkdag

Igår kollade jag på matchen mellan Kroatien och Turkiet.. Det stod 0-0 när det hade gått 2 halvlekar.. och det spelades två kvarter, när 119 minuter hade gått gjorde Kroatien 1-0, sedan, när det va 1 sekund kvar sköt en Turk bollen mot mål, och den gick in!!! asså shit vilket slut på matchen.. det blev straffar och turiket vann.. asså vilken vilja det laget har!!

Idag ska jag inte göra något... tråk, tråk och tråk.. men men.. sitta lite vid datan, TV:n, funderar på att baka lite.. är alltid bra på att fördriva tiden genom att baka.. köpte nya tidningen CHIC, får la se om den är något att ha.. kostade ju bara 10 kronor.. ;P

Ciao ♥

Taylor Swift - Picture to Burn


Portugal förlorade + Glad Midsommar

Igår kollade jag ju på matchen mellan Portugal och Tyskland.. Portugal förlorade med 3-2.. fan också.. de hade ju tyskarna nästan hela tiden.. men men..
Idag är det ju midsommar.. Så Glad Midsommar på er!! Vid tolv idag ska vi äta lunch, kokt potatis, gräddfil och kassler.. Skitgott asså!!! Sen ska vi till mormor, fika lite, äta jordgubbstårta :D sen hem, grilla på kvällen.. Får se om zazza ringer.. hon skulle ju iväg med sin familj och visste inte när hon kommer hem.. men det blir nog att jag sitter hemma.. :(
Någon som vill göra något, hör av er!!!!
Ciao ♥

vatt med Zazza

Ja, jag va ju då med Zazza.. Vi gick ner till samhället, som vanligt.. Zazza köpte Plopp och jag köpte Hot Dog.. och så klart regnade det.. men men.. va lite inne på klädhörnan och klacken med, men hittade inget..
Jag skulle också göra hemmagjord pizza men sket i det, mamma fick göra det.. fick typ damp på degen.. va inte på så jättebra humör precis.. ve inte varför jag helt plötsligt kan bli sur ibland, men men..
Ikväll blir det att titta på fotboll, kvartsfinal mellan Portugal och Tyskland.. Cristiano Ronaldo är ju bara så HEEET!! haha.. Zazza skulle ju egentligen hit men sen blev det inte så.. det va ju synd :( men nu ska jag gå.. Ciao ♥

Städat

Nu har jag nyss städat klart.. Jag känner mig duktig, städade hela lägenheten förutom linus och niklas rum.. *stolt* I eftermiddag ska jag va med Zazza, när hon jobbat klart..
Igår spelade Sverige sin sista match i EM, de förlorade med 2-0.. fan va de sög asså.. Ryssland va det bättre laget, och gjorde två snygga mål,  konstigt att det inte blev fler..
Snackade med Malin igår, vid typ tolv på natten ringde hon.. men det va kul.. ;P haha...
ses.. Ciao ♥

brandutbildning

Kom hem för en stund sedan från brandutbildningen.. den va helt okej.. han som höll i den skojade ju till det och så, läste inte heller bara från ett pappaer så det blev tre helt okej timmar.. Lättförtjänta pengar ju liksom, har tjänat nästan 1000 kronor på att bara sitta och lyssna.. Och fika har det ju också blivit, fast idag fikade jag inte, hade precis ätit innan.. Nu är jag ledig några dagar och börjar sedan jobba på måndag, ska gå brevid i en vecka, blir nog inte lika jobbigt som när jag jobbade "på riktigt" på sportlovet..
Snart är det träning.. och sen vid halv nio tiden spelar ju Sverige sin sista gruppspelsmatch så den måste man ju se.. Jag har sagt det förr och jag säger det igen.. GOOO SVERIGE!!
måste gå och byta om nu, får se om jag hinner skriva mer idag.. Ciao ♥

meningslös text..

har nyss ätit färdigt.. Orkade fan bara en hamburgare så fick slänga den andra.. Nu kollar jag på That 70's show.. älskar den serien.. nu för tiden kollar jag bara på den och på scrubs.. love it..
Moa kommer la om 20-30 minuter.. sen ska vi åka.. Jag har lite tråkigt, det va därför jag bara skrev detta, som egentligen är ganska meningslöst, men men...
Ciao ♥


introduktion idag igen..

Kom hem för typ 20 minuter sedan.. va på mariagården på sån där introduktion..  Ska till brandstationen sedan.. vid typ ett.. moa kommer sen så ska vi dit tsm.. och va där i tre timmar.. fattar inte vad vi ska göra där så länge..
Ikväll blir det träning.. får hoppas att det blir kul :D Får hoppas att det kommer så många som möjligt.. minst 4 stycken kan inte komma.. och det blir ju lite tråkigt om ingen kommer.. Nu måste jag äta.. Ciao ♥

melon och zazza

Idag va jag ju på introduktion.. det va la okej.. höll på att nästan somna men men.. Imon ska jag till Mariagården och va där i två timmar.. det kommer suga, för moa är inte heller där.. aja.. det är livet..
sen va jag och köpte melon.. ska snart käka det.. första gången för i år.. :D mums..
Va lite med Zazza innan.. Det va typ nästan en vecka sedan vi träffades så det va kul.. :D
Nu ska jag gå.. Ses.. Ciao ♥

introduktion

idag ska jag på introduktion.. jippie.. ska tp bara sitta där och lyssna i tre timmar.. men moa ska också vara där.. och imon ska jag först vara på Mariagården (men där är inte moa) och sen va på brandstationen.. asså jag kommer fan inte hitta inne på Mariagården.. men men.. nu ska jag inte börja oroa mig för en sådan småsak...
Imon va det träning.. Sofie va tränare.. Glen va typ borta.. i slutet skulle vi spela mot småkillarna, vi skulle spela en kvart för vi slutade halv men istället spelade vi i 45 minuter så träningen drog över en halvtimma.. ;P men det va kul...
Men vi ses.. Ciao ♥

garnering klar

Nu är jag klar med min garnering.. Det blev inte alls fint, men får bara fortsätta öva.. Detta blir nog mitt sista inlägg för idag för jag ska snart äta och sedan till träningen.. men vi hörs.. Ciao ♥

                         

..


Bilder från Borlången

jag tog inte så många och vet att det är lite sent efter, men här kommer några när vi åt pizza och när vi skulle dit och när vi gömde oss när polisen kom xD



  












bakning

Jag har precis bakat klart.. Jag bakade muffins men är inte riktigt klar för jag ska typ garnera dom.. Jag lägger upp bilder om det blir fint xD haha.. får hoppas på det bästa...
Asså det är så himla kul att baka, och särskilt när man garnerat och det blir fint :D
Men nu ska jag gå.. Ciao ♥

Ännu en morgon..

Gud vilket tråkigt sommarlov detta är.. Det är inget bra väder och jag har ingenting att göra!!!!! På vissa sätt blir det skönt att börja jobba, men gud vad jobbigt.. men får tänka på pengarna jag får sen.. :D
Idag är det ju i alla fall träning på kvällen.. Något att göra idag... Men det är ju några timmar dit... Nu ska jag äta frukost.
Ciao ♥

inte mycket gjort idag...

Idag har det varit en till sån där slödag då jag inte gjort mycket nytta.. Det blev inget High Chaparall, hade inte mycket lust heller idag.. Jag har tränat Linus lite på att bli bättre i mål.. han vill typ bli målvakt.. Det va kul.. Sen har jag kickat mycket med Niklas idag..
Ikväll spelar Portugal.. Kommer inte riktigt ihåg mot vem.. Schweiz kanske?? Jag sitter såklart bänkad framför TV:n.. Cristiano Ronaldo spelar ju ;P haha..

Ciao ♥


God morgon

Vaknade för typ en timma sen.. Har suttit och väntat på att sex and the city filmen ska ladda ner och när den väl gjorde det va den fake.. Gud va sur jag blev.. vill så gärna se filmen.. Men får fortsätta leta..
Idag får man la se hur det blir... Det är inte så bra väder så jag tror inte vi åker, men får la se..
Nu ska jag gå och äta frukost :D
Hoppas att ni får en bra dag... Ciao ♥


fotbolls-EM och snack med Malin

sedan jag skrev sist så har jag ätit risotto, vilket va jättegott!! Sedan kollade jag på fotbolls-EM, men Sverige förlorade mot Spanien, med 1,5 minut kvar!! Fatta vilken otur..
Så har jag snackat med Malin i telefon.. det va kul, som vanligt.. snackade mycket om borlången.. ;P
Får se om jag, jasse, zazza, kim och sara ska åka till High Chaparall imon.. Sara kanske inte kan och får se med vädret med, inte så kul att åka dit om det regnar..
Nu ska jag kolla på That 70's show.. Ciao ♥

Borlången, Halmstad och fotbolls-EM

I torsdags va det borlången på kvällen.. Det va ju kul.. :D Träffade rätt många nior men det va både äldre och yngre också.. Och såklart kom polisen.. jag, zazza och martina hängde på frida för hon verkade veta vart hon skulle.. Sen kom sara.. det va fan skitkul.. sen gick vi tillbaka till de andra och fortsatte ha kul.. när det blev mörkt försvann knotten så blev det ännu bättre.. :D
Sedan sov Sara och Zazza över hos mig :D

Igår va jag i halmstad med mamma, linus och Zazza.. jag köpte inget men det va kul att bara kolla runt lite.. va en evighet sedan jag va i halmstad sist.. På kvällen kollade jag och zazza på fotboll Holland-Frankrike.. Asså Holland är riktigt bra.. Det skulle inte förvåna mig om de vinner hela EM..

Idag har jag bara tagit det lugnt, kollat på TV.. Zazza och Robin ringde innan, undrade om jag ville följa med ner till pizzan men jag är tyvärr barnvakt.. snart ska jag göra risotto och sedan kolla på Sverige-Spanien.. GOO SVERIGE!!!!

Ciao ♥


Skolavslutning






skolavslutning

idag va det ju då min sista dag som nia på nordinskolan.. asså jag trodde att jag skulle vara mer ledsen, men det är jag inte.. Det enda jag ångrar är att vi inte alls varit en så sammanhållen klass och då (igen, jag vet) att jag inte lärt känna så många.. Stod och kollade på 9D idag, alla va ledsna för att lämna varandra, och de stod och tog kort och allt.. Vad gjorde vi i vårat hörn? Bara stod typ, några kramade killarna men jag känner det att jag gillar inte dom och dom gillar inte mig, har la sagt en mening till dom på tre år...

Ikväll är det Borlången, ska dit med Sara, Malin, Moa, Monika och troligen Zazza.. Först ska vi äta pizza.. Så får hoppas att vi får en trevlig kväll med många skratt.. Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från de tre åren på nordin.. Men vet inte om jag hinner det idag, isåfall gör jag det imon..

Ciao ♥

träning och skolavslutningskläder

Idag har jag varit på träning.. Det va kul idag faktiskt.. men va lite seg efter att varit ute hela dagen.. Och vad som gjorde räningen ännu roligare va att det mesta stämde för mig.. Nu är det bara att kämpa på matchen på söndag mot Gnosjö..

Har även valt ut vad jag ska ha på skolavslutningen.. Det tog sin tid, och är inte 100 % säker än men får se hur t ex mitt hår är imon.. det spelar ju stor roll..

Nu ska jag kolla lite på fotbolls-EM och sen sova... Och imon blir det att ta farväl av alla.. Får hoppas att jag inte börjar lipa.. Gud vad hemskt det kommer bli.. sista gången jag någonsin kommer vara i den matsalen.. nej usch.. men nu måste jag gå.. Ciao ♥

föreningsdag

Idag va det ju föreningsdag.. Först fick man välja mellan att gå en promenad, bada, kasta frisbe eller beachvollyboll.. Vi valde att göra de två senare sakerna.. men efter en stund hade vi tröttnatt så vi stack dä ifrån.. Vi skulle"hämta en jacka".. haha.. sen va det buffé i matsalen.. det va la okej.. ;P
På eftermiddagen hade vi fotboll på Domarvallen.. Det va la okej.. emn kom i ett gäng divor + Sara och de få gångerna jag fick bollen gjorde jag bort mig.. xD

Jag ska åka och hämta malin snart.. Hon ska åka med mig till träningen sen.. Så det blev mycket fotboll idag.. :D

Igår va ju Moa och Monika här.. De kom precis när matchen började.. Det blev en rolig kväll med många skratt :D OCh det kunde ju inte blivit bättre när Sverige vann med 2-0 !!
Men nu måste jag gå..  Ciao ♥

sista dagen och spexet igen

Idag va det ju sista dagen på nordin.. imon är det sån där föreningsdag och på torsdag slutar vi.. Asså gud vad sorgligt.. detta var sista dagen jag träffade alla 7or och 8or.. inte för att jag bryr mig så himla mycket om dom, men ändå.. Och vissa nior träffar man ju inte imon.. Asså hade jag vetat att det skulle vara såhär att sluta nian så skulle jag gjort allt helt annorlunda.. men det är ju försent nu, eller hur?? får bara börja om på nytt på gymnasiet och inte göra samma misstag igen.. men är rädd att börja gråta på torsdag.. får hoppas att nån annan också gör det ;P haha..

Spexet va mycket bättre idag.. De hade ändrat och lagt till vissa saker... Angelica och Martin blev INTE årets par.. HAHAHAHA!! xD Pontus och Anna blev det.. Gud vad bra asså!! Men det hade vatt kul om alla hade buat om angelica och martin vunnit.. men lite synd om martin hade det ju varit men men..

Nu måste jag gå och städa lite på mitt rum och gå och duscha, det är ju ca 2 timmar kvar tills moa och monika kommer men jag är seg och man vet aldrig vad jag börjar göra istället.. haha..
Jag lägger upp lite bilder som jag och Zazza tog idag i skolan :D
Ciao ♥

  








God Morgon

Tänkte bara skriva lite.. Har ju två timmars sovmorgon idag..  Snart kommer Moa och Monika.. De ska lämna av det de ska ha ikväll.. De ska sova här för vi ska kolla på TV när Sverige spelar mot Grekland ikväll.. GOO SVERIGE!!!
Och det slutar ju rätt sent och det e ju vardag så det är ju inte så lätt att bli hämtade, så vi fixade det så här istället.. Zazza ska också kolla med oss men nog inte sova över.. Sara kunde tyvärr inte.. Vi får göra det en annan gång med henne :D
Men nu måste jag gå och göra mig iordning och äta lite.. Ciao ♥

lämna in skåpsnyckeln och spex på kvällen

Idag va det ju då dags att lämna in skåpsnyckeln.. asså helt sorgligt.. den har varit på min nyckelknippa i tre år nu, känns som om den varit där i hela mitt liv typ.. Och nu börjar det kännas mer verkligt, vi kommer aldrig mer gå på nordinskolan.. Tänkte på det att på avslutningen kommer man stå och kolla runt i matsalen och tänka, jag kommer aldrig mer träffa dessa människor.. asså jag har haft tre år på mig att lära känna detta folket, och hur många känner jag?? nte många.. det är en av de sakerna jag kommer ångra väldigt mycket...

På kvällen var det spex.. Jag tycker att det va rätt kul faktiskt.. men vissa saker fattar man inte riktigt varför det va kul.. Kommer ju få se det imon med i skolan.. Men ändå, träffade ju sara, moa, monika och malin.. Zazza med men henne träffar jag ju jämt ;P haha..

Jag satte på min data på mitt rum innan, och tror ni inte att allt va borta?? allt, alla bilder, all musik, fick damp.. får hopaps att jag kan fixa det sen.. Så nu ska jag gå och hålla på med det och kolla på EM-matchen mellan Holland och Frankrike som redan har börjat.. Ciao ♥

        

Match

Kom precis hem från matchen... Vi förlorade tyvärr med 5-1 men det va ju serieledarna.. Vi spelade bra men ibland kom de igenom allt för lätt.. Becka Olsson stod i mål och gjorde det jättebra.. Det va bra av henne att ställa upp för laget!!
Ljungby körde faktiskt sjyst men var tuffa i närkamperna och det va man inte beredd på ibland så man flög iväg lite.. haha.. Men hands blev det väldigt ofta på dom.. Och domaren var väldigt lättpåverkad.. En gång skrek jag OFFSIDE skithögt, lite för högt, och så blåste han för det.. vet inte riktigt om det ens var det.. men hade fått "order" av Glenn att skrika för att påverka lite.. ;P haha..
Efter matchen åt vi på McDonalds. Malin fick vänta och vänta på sin hamburgare, och roade sig istället med att trycka upp nyllet mot fönstret när en gubbe gick förbi.. skitkul va det!! Jag, Ida och Elina skrattade som bara den.. Elina gick och frågade åt Malin efter hamburgaren, hon i kassan ba: Jag kommer med den om 1 minut och 20 sekunder.. Och typ 10 minuter senare så hade den inte kommit.. men Malin fick sedan hamburgaren och pengarna tillbaka..
Hade kul på vägen hem i bilen med.. Och malin kladdade ner Glenn med ansiktsfärg.. stackars honom.. de andra målade sig och sen sa malin, jag tror inte det är lätt att få bort detta.. Tur va det att jag inte gjorde det.. haha xD

Men nu måste jag gå och lägga mig.. God Natt ♥

Taylor Swift

Som ni kanske märkt så har jag börjat att lyssna mer och mer på Taylor Swift.. Asså om man lyssnar på texterna så är de så himla bra.. Visst finns det några dåliga låtar med henne, men det är inte många..
Så ni kan förvänta er många låtar från henne här på min blogg... Skriv gärna vad ni tycker om låtarna :D ♥

Taylor Swift - A place in this world


Taylor Swift - I'd Lie


bad och jordgubbar igår + match idag

Igår va jag med zazza hela dagen.. Vi solade, åt lite, och badade.. sedan käkade vi lite jordgubbar.. årets första för mig :D MUMS!! <3 Sedan blev det lite mer badande, med zazzas småsyskon (vi badade i zazzas pool), hade faktiskt riktigt kul, vi slängde runt en boll och såklart va jag bäst ;P haha..
Sedan på kvällen kollade vi på fotboll på TV.. Portugal mot Turkiet.. Och såklart vann Portugal.. Får se hur det går för Sverige på tisdag mot Grekland.. Asså nu när EM börjat kommer jag sitta bänkad framför TV:n varje kväll.. Älskar det..

Idag är det min tur att spela.. Vi ska till Ljungby.. Det e typ en och en halv timma dit!! Får hoppas att det går bra idag.. De är nämligen serieledare så vi får gå in och kämpa direkt denna gången och inte som förra och bara ge bort målen..

Denna helgen har varit stekhet.. Men det ska tydligen bli regn på tisdag..
Så se till att ta vara på solen nu.. Ciao ♥


Taylor Swift - Invisible


Anderstorp och snack med pappa

Idag åkte jag med Zazza till Anderstorp och gick på marknad. Jag köpte remmar.. vi gick förbi ett stånd två gånger och tillslut bestämde jag mig för att köpa remmarna där.. och så fick jag en rem extra.. Vet inte varför.. sen frågade han om jag och zazza kunde gå och köpa jordgubbar åt honom (vi fick pengar) och sedan när jag gav honom jordgubbarna så fick jag ännu en rem gratis :D Gud vad jag älskar remmar och de finns ju inte heller att köpa överallt..

Jag pratade även med pappa idag på telefon... Det va kul för det va mellan 1-2 månader sedan sist, och ännu längre sedan jag träffade honom.. Kom även på att det är ca 1 år sedan jag träffade Daniella och de andra.. och vet inte hur länge det kommer dröja till.. Orkar inte åka upp dit, liksom vad ska jag göra där?? pappa jobabr ju bara och ingen är typ hemma.. Men får la se om det blir några dagar i sommar...

Ciao ♥


  


Sara tog studenten

  

studenten

idag va jag och kollade på när min kusin sara tog studenten.. det va lite kul för när de släpptes så kom alla till sina familjer men vi stod och kollade efter henne och det gick ett tag så ringde hon och hon hittade inte oss och så sa vi var vi va men så ringde hon igen för hon inte hittade oss.. men tillslut hittade min farbror henne..
Hon va liiite snurrig och flummig, haha.. xD
Sen va vi hemma hos mina kusiner, åt lite och kollade när sara öpnnade presenter och sen åkte vi hem.. Ska ladda upp en bild på henne imon :D

Har även vatt med Zazza i typ 2 timmar nu på kvällen.. :D Nu ska jag kolla lite på TV och sen sova :D

Ciao ♥

Idag i skolan.. :D

  

match igår och skola + student idag

Igår va det ju då match.. åkte dit på min moppe med malin.. hade lite otur när vi skulle äta, spillde typ ut en hel kanna med vatten.. xD
Matchen gick sådär.. vi va bra stundtals, särskilt i slutet, men vi förlorade.. Men hade vi bara spelat lika bra som i slutet hela matchen så skulle vi nog haft en bra chans att vinna.. Men det va många borta.. Frida, Erika och Amanda är ju skadade och Evelina var sjuk.. Får hoppas att någon av dom kan vara med på söndag iaf.. :D

Idag i skolan spelade alla niorna brännboll.. och såklart va jag den enda som gjorde bort mig.. vet inte hur jag lyckades att skjuta bollen rakt åt sidan.. fy vad pinsamt det va.. men men.. va fan det e ju bara en vecka kvar i skolan, så vem bryr
bryr sig...???
Och så fick vi glass av mats på biologin/matten.. Efter skolan stack jag, sara och zazza ner till samhället och köpte slush och satt och snackade..

Idag ska jag på studenten för min kusin Sara.. tror inte att vi stannar så länge för mamma mår typ inte bra.. orkar ändå inte vara där länge.. har bara lust att ligga hemma och ta det lugnt.. har haft fullt upp i veckan och är typ seg och trött..

Ciao ♥

Trött på att vänta..

Ja, nu sitter jag här.. Och måste vänta på Zazza som är försenad.. Som vanligt.. Och vi börjar om ca 10 minuter och jag ser inte ens henne.. Åh, jag är så trött på att behöva vänta på henne.. Nu kommer hon.. Ciao <3

bilder från värnamo

     

  

Värnamo med moppe

Idag efter skolan åkte jag och zazza till värnamo med moppe.. asså fan vad jag hatar vissa som kör om.. kan man inte visa lite hänsyn eller?? en jävla tankbil körde så jävla nära mig asså!! fan vad arg jag blev..!!!!
I värnamo åt vi på mcdonalds och så åkte vi och kollade lite i affärer.. blir så sur för att jag inte har pengar.. såg minst tre saker jag vill ha!!

Och bara så att Moa och Monika vet, jag har försökt nu med ni vet vad.. har snackat.. igår gjorde jag det och idag tog jag inte chansen, fan vad sur jag blir nu i efterhand när jag tänker efter asså!! men men.. får försöka imon med.. Skriver det här för kan ju inte snacka om det i skolan..

Och imon får vi veta om vi 9:or får gå och se spexet.. jag vill veta vem som vann tipspromenaden på utedagen.. asså jag, moa, monika och zazza ägde på den ;P haha..
Men nu måste jag gå och duscha..

Ciao ♥

varmt som i helvetet och träning ikväll

Idag har det varit skitvarmt.. men jag hade tjocktröja och jeans på mig så kanske inte så konstigt.. men jag har inga shorts att ha på mig och jag gillar inte att ha kjol.. så får la stå ut..
Ikväll är det ju träning.. får hoppas att Glenn inte kör så hårt med oss ;P Kommer typ dö isåfall.. men kommer la köra lite övningar och så.. måste ju slipa på lite saker till matchen på onsdag..
Nu ska jag gå och äta och kolla på scrubs..
Ciao ♥

söndag kväll och elva nickar..

Nu sitter jag här... ska snart gå och lägga mig och kolla på TV och sedan sova.. ska ju till skolan imon..
Innan var jag ute med Niklas och kickade lite.. Jag gjorde fan 11 nickar :D helt stolt över mig själv.. det kanske inte är så mycket för vissa men för mig är det personligt rekord.. :D
God Natt och Hoppas att ni haft en bra helg ♥

Gisledagarna igår och slödag idag..

Igår åkte ju då jag och zazza till Gvd.. mötte monika och sen kom moa..
Träffade inte så mycket folk, men mina kusiners mamma Cina och min kusin Sara träffade jag, och ingen av dem kände igen mig.. Blev typ chockade av att se mej.. men ska ju träffa dom på torsdag när Sara tar studenten.. :D
Sen va jag med Zazza hela kvällen.. Gjorde inget speciellt, satt lite på Åtterås och gick runt lite överallt.. och så snackade vi såklart..

Idag har jag bestämt mig för att ha en slödag.. ska bara kolla på TV och ta det lugnt.. men har faktiskt gjort två bokrecensioner :D
Och eftersom det e slödag för mig så ser jag ju för jävlig ut, och såklart ringer Zazza och säger att hon vill ha emd mig ner till ica.. och snäll som man är gör man det bästa av saken och följer med henne.. ;P

Ska kolla på fotboll sen med mellan Sverige och, eh, kan det vara Ukraina?? vette fan, nåt land iaf.. Asså längtar tills EM börjar!!

Ciao ♥

RSS 2.0