Gisledagarna

Jag ringde Zazza innan.. Och vi ska åka till Gislaved.. Om typ 20-30 minuter.. Ska träffa moa och monika där och kolla på karnevalen.. vet inte om sara (min kusin) ska vara med i den eller inte.. får la se.. Och så fick jag veta av monika att Carola, våran gamla mattelärare, ska till Gislaved så får se om vi träffar henne.. Hon va typ den bästa läraren på skolan men slutade och bytte skola.. :(
Men nu måste jag gå och göra mig iordning..
Ciao ♥

god morgon

god morgon på er.. jag steg nyss upp och tänkte bara säga hej.. Får la se hur det blir idag, jag ska ringa Zazza vid elva, om hon nu är vaken, vilket är tveksamt.. ;P
Men nu ska jag gå och dusha..
Ciao ♥

rolig dag med vännerna

Idag va det sista fredagen för mig i grundskolan.. asså det e typ lite läskigt.. Vet inte heller hur det går med mitt betyg i fysiken, min lärare måste typ "rådfråga" två andra fysiklärare.. så får veta på måndag..
Efter skolan gick jag hem, åt lite, kollade på TV.
Vid sex kom moa och monika och vi gick till zazza där hon och robin va.. Vi spelade kubb, och såklart vann jag, moa och monika.. haha.. (Robin välte kungen ;P) Sen gick vi och mötte sara och adam som kom med bussen..
Sedan hoppade jag, sara, moa, monika och adam studsmata när robin och zazza åt.. va lite smått pinsamt och så, men det gick bra..
Sen gick vi ner till pizzan och satt där.. hade det trevligt och så gick min mamma och micke förbi och satte sig på kinarestaurangen och sara och zazza vinkade till henne.. xD
Sen gick vi och väntade på att adams pappa skulle hämta honom och sara.. Det va jättekul för i slutet så snackade alla med alla och det va inte en sådan tryckt stämning liksom.. så hade jättekul..
Får se om det blir något med gisledagarna eller inte imon.. ska kolla lite på TV nu och sen sova..
Ciao ♥

Match

Idag va det ju då match mot Lanna/Kulltorp.. Asså planen va fan mitt ute i skogen.. haha xD
Matchen gick jättebra och vi spelade bollen bra, och snackade med varandra, nu visade vi äntligen vad vi kunde... Och såklart vann vi ;P med 3-0..
Och sen efter matchen bjöd Malin A:s pappa på glass.. Äntligen kändes det bra efter en match.. :D
Nu måste jag gå och lägga mig, får hoppas att mina knän och min axel känns bättre imon. Fick t.o.m byta av för att jag hade ont.. har faktiskt inte behövt göra det innan.. men men.. det är bara att kämpa på ;P
Ciao ♥

skolan

sitter nu i skolan och har "biologi".. De andra har typ sexualkunskap.. eller a, typ tre stycken... haha xD
har haft typ 2 lektioner idag, teknik och spanska.. vilket vi knappt gjorde något på.. men men.. är bara två veckor kvar och skulle ändå haft något bättre för mig hemma..
Idag ska malin med mig hem, och sen vid fem ska vi på match.. jag ska åka med henne på hennes moppe till Burseryd.. Får la se hur det går... hehe..
Ciao♥

Spanskaprov + Träning

Idag va det spanskaprov.. kunde det mesta, och fuskade bara på några få ord.. skönt att det är över nu.. :D Nu får det går som det går... Men har minst ett fel iaf, men men..
Jag och Zazza stack ner till samhället efter skolan.. köpte slush :D <3 love it..
Sen hade jag träning.. Har skitont i knäet nu, får hoppas att det blir bättre tills imon.. har ju match..
Är jätteglad idag, och tre stcken vet varför.. inte för att det va så mycket, men det va ändå något.. eller hur?? Vill tyvärr inte nämna vad det va som gjorde mig glad..
Nu måste jag äta något och sen ska jag se Pussycat Dolls på trean..
Ciao ♥

mm..

Jag började sy på mina shorts, men tyvärr så krånglade mammas symaskin.. det är en sån där gammal jävel som typ inte funkar.. så jag började sy för hand.. jag vet, jag vet, det håller inte och tar typ evigtheter, men har så mycket tyg att jag göra två par och mamma ska låna min mormors på torsdag..
Ska snart äta, grillade hemmagjorda hamburgare!! Mums :D
Idag är jag väldigt glad av mig.. vet inte riktigt varför.. eller kanske vet emn vill inte säga.. haha..
Hoppas att ni haft en bra dag i solen..!!  ♥

skola och tygshopping

Idag i skolan lyssnade vi på Irländsk folkmusik.. det va inte så farligt som jag trodde... jag tänkte liksom, en timma med bara klassisk musik men det va det ju inte ;P
Så fick jag veta att jag inte fick IG på kemiprovet.. blev riktigt lättad.. men kommer säkert sänka mig i slutbetyget.. hade MVG innan och fick VG på provet.. Och förra provet spelade ju tydligen ingen roll enligt våran lärare..
Efter skolan åkte jag till Sheppshult och köpte tyg.. ska börja sy och så efter att jag skrivit här.. Zazza skulle följt med egentligen men va tvungen att ta bussen till Hylte för hennes moppe var inte lagad.. men men..
Nu måste jag börja rita ut mönster.. :D ♥

Tygjakt

Jag har suttit och letat efter tyger på nätet.. Jag ritade nämligen av mönster idag på syslöjden och är nu sugen på att sy antingen ett linne eller ett par shorts.. Jag har hittat två bra hemsidor, tänkte att jag ska beställa imon, måste bara besämma mig för vilken färg/mönster jag ska ha.. Någon som vet en bra tygbutik på nätet säg gärna till :D
Hade tänkt att jag skulle pluggat till spanska provet, men det blev ju ingent med det, men får plugga lite när jag kollar på TV.. Jag ska snart kolla på CSI och sen sova..
Får bara hoppas att min hicka försvinner.. håller på att bli galen!! har hickat mellan 2-3 timmar.. (allvarligt talat)
Nu försvann den bara för det, eller nej föresten det gjorde den inte.. så typiskt.. ;P
Ciao ♥

Klassikerprov 4

Idag har jag och Zazza gjort klassikerprov 4. Vi skulle cykla 3 mil, men det blev bara en, men det vet ju inte maja om så..
Det va rätt kul faktiskt.. Vi cyklade till Sheppshult, käkade en hotdog, satt och snackade, sedan åt vi mjukglass och sedan cyklade vi hem.. blev rätt många kort tagna men Zazza har rätt många och får inte dem försen imon.. När vi skulle cykla dit så när vi va halvvägs så hoppade min kedja av cykeln. Så vi skulle ju laga den och jag satte på kedjan gång på gång och zazza skulle snurra på hjulen och jag tänkte, va fan funkar det inte för?? Jo, Zazza snurrade på fel håll.. Så när jag skulle göra själv en gång så funkade det ju direkt.. Och så har vi kommit på att Zazza har skägg!! Asså jag lovar, det syntes skittydligt!! xD
Men det va en kul eftermiddag.. Lägger upp lite kort :D (föresten, kolla min nya frisyr :D)

// Beckaa ♥

        

      

      
    

mopedputtning och match

Idag på morgonen skulle jag göra en stor frukost änkte jag, innan matchen liksom. Och precis när jag hade börjat äta så ringde Zazza, hennes moppe hade gått sönder och undrade om jag kunde hjälpa henne putta hem den..
Så jag skyndade mig och så puttade vi hem hennes moppe..
Sedan åkte jag till matchen.. Asså måste sett skitdum ut för hade alla matchkläderna i en stor väska plus min egen. Så måste sett ut som en idiot på moped xD HAHA..
Matchen gick skit.. Vi spelade skit.. Förlorade med 5-0.. Ska inte gnälla på det, för de va bättre.. Men det jag ska gnälla på är att de spelade skitfult.. Knuffades i ryggen och la sig ner så fort man rörde dom..
Tre gula kort blev det, ett till deras lag och två till vårat.. Och jag fick skit av domaren för jag sa åt en tjej att sluta knuffa mig i ryggen.. men fick iaf inte gult kort.. Så det va många arga miner från vårat lag efter matchen.. och det mest irriterande va att de stod och skrattde åt en, och endel snackade på ett annat språk och pekade sedan och skrattade.. Men men.. Det är bara att lägga denna matchen bakom oss och gå vidare... skit samma liksom, de vann och inte vi, vi spelade inte bra så vi skulle inte förtjäna att vinna.. Stort + till Sara som stod i mål.. Bra jobbat, det va vi som inte skötte vårat jobb!!

Ska snart äta, är skithungrig..

// Beckaa ♥

tråkigt!!

jag har absolut ingenting att göra.. Varför finns det inte något att hitta på?? Om det nu finns någon som har ett förslag så skriv gärna och berätta!! :D
Är lite sugen på att baka något.. men vet inte vad.. Får la se vad det blir :D

           

kollat på fotboll

kom hem för en stund sen.. har varit borta på domarvallen i tre timmar och kollat på när 7-8 åringar spelar fotboll.. Inte bra precis.. Alla, och då menar jag verkligen ALLA, sprang på bollen, så de sprang som i en flock hela tiden...
Och en gång så fällde en smålandsstenarspelare en annan smålandstenarsspelare.. Det va fan skitkul xD
HAHA!! Och så har jag kört lite med min moppe.. ska ner och tanka sen för ska köra till matchen imon själv.. Jag kommer fan se helt dum ut för jag ska nämligen ha med mig alla matchtröjor för det va våran tur att tvätta förra gången så det kommer nog bli lite knepigt att köra, men men.. xD

// Beckaa ♥

kväll

Sitter här vid datan så tänkte att jag ändå kunde blogga lite.. Denna kväll har jag ju suttit barnvakt.. och som vanligt inte problemfritt... Det blir lätt bråk med mina småsyskon, killar och snorungar som inte lyssnar.. Tror säkert att det finns sånna där ute som vet vad jag snackar om..
Sitter just nu och kollar på Scrubs.. Ska gå och lägga mig och kolla på TV sen i sängen och sedan sova.. är skittrött..
Hoppas att ni haft en bra fredagskväll :D

// Beckaa ♥

fredag

idag har jag typ vatt lite småsjuk och vatt lite borta i huvudet.. särskilt på lunchen när alla satt och skrattade åt nåt och jag fattade ingenting asså!!
Kemiprovet gick skit idag, kunde typ ingenting, kommer säkert få IG.. Och fysikuppsatsen kunde jag inte lämna in för det va nåt cpigt med filformatet, så va lite sur..
Och efter skolan skulle Zazza följa med och göra en grej med mig, asså det e la inte så farligt att göra det själv och så, men vi hade sagt att vi skulle gå efter skolan idag, och sagt det i typ tre veckor, och så kom ju såklart Robin (vilket jag inte har nåt emot) men såklart sket zazza i mig..
Och det mest ironiska är att i veckan så sa jag att hon säkert skulle va med Robin istället och inte följa med, och så blev hon sur och sa att jag inte bara skulle typ anta saker.. men jag visste att det skulle bli såhär.. Vet inte varför jag är förvånad... Men får la snacka med henne..
Är barnvakt nu ikväll så ska a det lugnt och kolla på TV och gå och lägga mig tidigt.. Får hoppas att jag känner mig bättre imon, ska ju typ kolla på Linus när han spelar fotboll..

// Beckaa ♥

Promenad och kanot

Idag i skolan åkte våratarbetslag till Isaberg.. Det va faktiskt riktigt kul. Vi gjorde typ tipspromenad och olika stationer och så paddlade vi kanot.. En liten händelse i bussen på vägen hem som nog chockade de flesta av oss.. Men vill inte berätta det här för vore inte snällt..
När vi kom till Isaberg så skulle vi gå upp för den röda backen.. asså fyfan vad jobbigt.. och det gjorde ju inte saken bättre av att jag hade träningsverk sedan tre dagar i sträck med fotbollen.. Men klarade hela vägen upp även att Linus i 8an höll fast i mig så att jag fick dra honom en bit upp xD
När vi skulle gå ner tog vi den svarta backen, trodde fan jag skulle ramla!! haha..
Men nu ska jag kolla på den halvtimman som är kvar av Dirty Sexy Money.. Har suttit med min uppsats till nu liksom..
Hoppas ni haft en lika rolig dag som jag

// Beckaa ♥

nationella och träning på kvällen

Idag i skolan hade jag, kim och monika nationellt prov, munliga i engelska.. jag tycker det gick rätt bra för alla...
Efter skolan va jag och zazza nere i samhället, köpte riskakor till imon och telefonkort, men har glömt att fylla på det på kortet xD
Imon är det ju sån där utedag.. Vårat arbetslag ska till Isaberg och promenera och paddla kanot.. :D för en gång skull fick vårat arbetslag den bästa grejen.. A och B ska typ på fågelskådning och C och D ska till stora mossen.. HAHA!! xD
Idag har det varit träning.. Gick skit för min del.. ÅÅH!! Blir så sur när det inte funkar för mig... Får hoppas att det går bättre på matchen på söndag mot Skillingaryd. Och föresten så ska Sara stå i mål.. Det kommer säkert att bli skitbra!!! :D
Idag börjar ju Pussycat Dolls 2 på trean.. Tyvärr så är det Greys Anatomy samma tid på 5an men får la zappa mellan de båda.. :D

// Beckaa ♥

match idag :D

Idag följde Monika med mig hem.. :D vi åt och spelade lite kort.. Synd bara att inte Moa kunde följa med.. men måste man göra något annat så måste man..
Sedan kom Zazza med Robin och vi började gå mot Domarvallen.. Satt där och väntade på resten av mitt lag..
Matchen gick la sådär för min del, men vi spelade lika med Smålandsstenar..
Men blev skitsur när jag såg att Zazza bara hade lämnat Monika där och gått.. Fick veta att hon gjort det 20 minuter in i matchen för det va då mamma kom och hon hade tydligen mött dem.. Ska fan skälla ut henne..
Nu sak jag äta och sen kolla på TV, och sedan sova, ska bli skönt är helt slut i fötterna.. ;P

// Beckaa ♥

hemma efter träning..

kom precis hem efter träningen.. va skittrött och sprang typ runt och gäspade.. det va skitkallt med, och såklart glömde jag min tjocktröja så jag sprang bara i t-shirt medans alla hade tjocktröja..
Nu ska jag bara kolla på Gossip Girl och kanske One Tree Hill, och sen SOOVA!!! ska bli skitskönt, kommer typ somna direkt..

// Beckaa ♥

måndag

skola idag då.. blev klar med min kjol på slöjden, men är nog inget jag kommer att använda.. Så va det typ bråk, eller a, men asså palla iaf.. Iaf han som bitchslapa, ska man slå så slår man väl ordentligt?? men men.. orka..
Nu ska jag plocka iordning på mitt rum för moa, monika och zazza ska med mig hem imon, och så ska jag läsa lite kemi och skriva lite på fysikuppsatsen..
Och så ska jag ju träna :D Hoppas att vi bara fokuserar på matchen imon.. Dene ju mot Smålandsstenar..
Så kom gärna och kolla..
Dommarvallen i Smålandsstenar, matchen börjar 18.00..

Just det ja, vi hade spexfoto idag med.. Jag och monika va stud.. asså usch som vi såg ut asså!!! Men lite kul att vi gjorde det :D

// Beckaa ♥

fredag, lördag och söndag

I fredags grillade jag, moa, monika och zazza hemma hos Moa.. det va riktigt mysikg asså.. Det va precis vid sjön och så va det ett bord och så där så vi va ute hela tiden.. Så spelade vi kubb och två spel.. Åkte hem vid typ elva..

I går (lördag) åkte jag, mamma, linus och niklas till Danmark.. och när vi varit där så åkte vi till landskrona och skulle sova på hotell och träffa Micke.. Så åt vi på kinarestaurang också, det va skitgott.. Jag och mamma hittade en liten pizzeria som hade kebabrulle för 30 kronor.. den va skitgod asså, den va lite annorlunda med!!

Idag åkte vi hem och så har jag vatt med Zazza och vi har vatt i Hylte och hämtat min moppe..

Detta va min helg i stora drag, hoppas att ni haft en bra helg :D

// Beckaa ♥

Biologi just nu...

Sitter nu och har Biologi.. Har precis skrivit ut min uppsats.. Och Sara och Zazza har skrivit klart prov.. Vi ska ner till samhället sen.. haha.. ;P
Och Zazza gnäller som vanligt på Jocke, och va snäll nog att stänga av hans data när han gjorde något.. Snällt va?? xD jag ska fan köpa slush sen :D MUMS!!!

// Beckaa ♥

torsdag morgon..

Idag har jag sovmorgon så tänkte att jag skulle skriva några rader innan jag går till skolan..
Matchen igår gick bra, VI VANN MED 3-2!!! Men spelet var ändå inte det bästa.. tänk då om vi verkligen får spelet att fungera.. Nästa match är mot Smålandsstenar.. Lite derby oss emellan, så den matchen måste vi vinna!! :D
Men nu måste jag gå och göra mig iordning för ska gå om typ 5 minuter.. Ska gå själv för zazza skulle iväg på något..
Hoppas att ni får en bra dag!!

// Beckaa ♥

trött och match

har vatt så jävla trött idag.. sov fan nyss.. mamma fick väcka mig.. ska iväg på match om en 20 minuter eller något..
Idag i skolan bestämde vi oss för att vara den typiska klassen på spexfotot.. jag ska typ vara stud/nörd med monika :D haha xD
Men det blir nog kul...
Men nu ska jag och packa inför matchen.. måste vinna idag asså!!! spelade ju så himla bra mot Gislaved.. (ska spela mot Vaggeryd idag) Kom gärna och kolla.. Klockan 19.00 på Granbacken i Burseryd..

// Beckaa ♥

hemma ännu en gång..

Har vatt med Zazza hela eftermiddagen.. Vi har vatt nere i samhället och bestämt vad vi ska äta på fredag när vi sa grilla med moa och monika (kanske Sara, får se om hon kan)..
Och så har vi vatt och kollat när 93:ornas killar (Ss) spelade match.. hade liksom inte mkt att göra så tänkte att vi lika väl kunde sticka och kolla där..
Sen satt vi på Åtterås och snackade lite.. Kom några snorungar med en hund, skitelak va den ena mot den!!!
Och så klart har vi hoppat studsmatta idag ;P
Nu ska jag fortsätta kolla på Desperate Housewives :D

// Beckaa ♥

Hemma

Har precis kommit hem från skolan.. hade orgentering sista lektionen och va med Zazza och Sara.. Vi såg värsta söta katten.. Gråspräcklig och skitsöt.. Blev typ kär i den :D
Har även fått mitt schema idag.. Blev inte så mycket jobb som jag trodde, men det e ju ändå pengar :D
Nu ska jag med Zazza ner till samhället och lämna tillbaka mina böcker till biblioteket..

// Beckaa ♥


Lugn dag..

Idag har det inte hänt så mycket.. allt va som vanligt i skolan.. men fy vad jag hatar studen.. vi skulle använda datorerna på svenskan och jag sa att jag skulle ha en i musiksalen, men alla studen tog dom datorerna även att jag sagt det!! lite småsur blev man.. ;P
Det va träning idag.. Gick skitfort asså.. Fick veta också att vi ska på cup i sommar till Visby.. ska bli skitkul, längtar redan :D Men nu ska jag kolla på CSI

// Beckaa ♥

söndag

Idag har jag vatt med Zazza.. Vi åkte till skärshult på moppe.. det va nära att moppen inte startade men tillslut var vi på väg. Vi va där i typ tre timmar och nu har jag brännt mig.. hoppas att det inte är så farligt imon.. det var meningen att vi skulle badat men det va bara Zazza som gjorde det.. jag fegade ur xD
När vi solat lart och så skulle vi åka in till Hylte och lämna min moppe hos min morbror som skulle laga den typ.. Så mamma skulle komma och hämta oss.. men va lite försenad så vi åkte runt i hela Hylte.. HAHA xD
Hoppas att ni haft en bra helg :D

// Beckaa ♥

Värnamo

Idag va jag i Värnamo med mamma och Linus.. Jag köpte två tröjor.. :D En på Stadium (D-Cate) och en från märkesoutleten (vetinte hur det stavas).. vet inte vad det va för märke.. Haley något..
När jag kom hem va jag lite med Zazza, men tyvärr skulle hon iväg så hann bara vara typ en timma, men ska vara imon.. Senare ska jag äta grillat :D ska bli skitgott..
Hoppas att ni haft/får en bra pingstafton!!

// Beckaa ♥

skola och match

Idag va det en seg dag.. kändes som att lektionerna aldrig skulle ta slut.. men tillslut gjorde dom ju det.. gick hem och sen va jag tvungen att åka ner till samhället och handla åt mamma.. och precis när jag kommit hem så skulle jag iväg och möta malin..
Sen träffade vi Zazza och va lite med henne..
Sen åkte vi iväg till Burseryd.. skulle ju samlas vid halv sex.. Matchen gick la bra.. men jag kände det som att jag bara stod och kollade liksom.. åhh.. irriterande.. men vi förlorade bara med 2-1.. "bästa" förlusten någonsin mot dom för oss.. Gislaveds spelare va skitsura!! Nummer 14 tackade inte ens mig.. och det va fan hon som hade kaxat.. både jag och frida reagera på det.. hon började kaxa och sa att jag kaxade.. hon va fan dum asså!! xD

// Beckaa ♥

Torsdag.

Idag slutade jag redan klockan ett.. hade inget att göra på biologin så vi fick gå.. Annars har vi mest suttit ute i skolan idag.. Suttit och solat.. eller a, de andra har solat och jag suttit med ryggen mot..
Efter skolan gick jag, Sara och Zazza ner till samhället och åt slush ice.. skitgott!! :D
Senare vid typ tre så stack jag och zazza till biblioteket.. Jag lånade typ fyra böcker.. men rätt korta, inte sådana med typ 300-400 sidor..
Jag har även varit och kollat på en föreställning som linus skulle vatt med i, men nej, han blev sur lr nåt så han bara satt där, har fan inte behövt gå ner dit över huvud taget..
Va med Zazza sen.. hade skitkul.. vi gick typ och kastade jordnötsbågar upp i luften och massa annat skit.. så nu finns det ett långt spår efter oss (mest efter zazza) HAHA xD
Nu kollar jag på Dirty Sexy Money.. :D är skitbra!!

// Beckaa ♥

försök till liftande och fotbollsträning

Idag va det skola.. va skittrött på spanskan.. va nära att jag skulle somna på spanskan och johan va lite småsur så fick passa mig lite ;P
Efter skolan fick jag skynda mig hem för jag skulle äta lite och sen sticka igen.. Jag skulle möta malin och vi skulle ta bussen till burseryd till träningen.. När jag mötte henne så va jonna också med :D
Vi väntade och väntade på bussen, vi stod vid Villstad, och tillslut sa malin "Nej, nu liftar vi till Burseryd!" Det hände massa saker som va skitroliga men skulle bli rörigt att skriva allt här och man måste nästan vatt med för att fatta hur roligt det verkligen va..
Innan träningen kollade vi på en film som de hade spelat in av senaste matchen mot Anderstorp.. Va skitkul att se HAHA xD Jag kunde inte spela hela träningen.. Hade ont i knäet och både jag och mina tränare tyckte att det va bättre att vila det så att jag kanske kan spela mer på matchen mot Gislaved på fredag..
Nu ska jag kolla på Gossip Girl :D

// Beckaa ♥

tisdag

Idag va det nartionella idag.. Jag tycker inte att det gick bra för mig, men får la hoppas att det gick bra, det e bara at vänta och se.. Kan inte göra så mycket åt det nu i alla fall..
Efter skolan va jag med Zazza.. Vi va som vanligt nere i samhället.. Sen stack vi hem och träffade min morbror som höll på och fixa min moppe, och vi va tvungna att leta efter en skruv.. Men hittade den som tur va..
sen va vi lite på åtterås.. och när vi kom hem va moppen fixad!! :D men ska åka en längre bit med den senare..
Va även och kollade när Burseryd spelade mot Smålandsstenar på Domarvallen, A-laget spelade..
Men åkte hem innan matchen slutade.. Nu ska jag gå och kolla på Desperate Housewives :D

// Beckaa ♥

måndag

Idag va la allt som vanligt... Men blev skitsur på min syslöjdslärare!! Hon började gnälla på mig när jag skulle rätta till en sak som hon hade sagt att jag skulle göra!! Gillar fan inte henne..
Efter skolan gick jag och zazza ner till samhället.. och nyss åt jag lite mat och snart ska jag till träningen.. ska liksom åka tidigare för annars kunde mamma inte köra mig så jag ska byta om där istället.. Men nu måste jag gå..

// Beckaa ♥

söndag och många kedjelagningar

Idag va det fint väder så har suttit ute och läst min bok och lyssnat på musik.. Och så har jag såklart blivit störd av Linus hur många gånger som helst för hans kedje hoppade hela tiden på hans cykel så jag fick fixa den 3 gånger.. sen när jag skulle ner till samhället så hoppar så såklart kedjan på mammas cykel av!! Och jag fick inte på den för jag trodde att jag gjorde fel först men det gjorde jag inte men jag började försöka med nåt annat, och tillslut sket jag i det.. Så kom in på ICA med väldigt nerskitade händer och ni skulle sett blickarna av jon i kassan asså.. men hade ju inget att tvätta av mig med.. så vad ska man göra??
Men kunde fixa kedjan sen snabbt och lätt så det va bara att cykla hemåt..
Nu ska jag gå och duscha och sedan fortsätta med min bok.. Hoppas att ni haft en bra helg :D

// Beckaa ♥

kväll

Nu sitter jag här igen.. Innan kollade jag på det fjortonde avsnittet av gossip girl. asså fan vad Chuck är snygg i det avsnittet!! man ba OMG!! ;P haha.. okej, kanske inte så snygg men a, snygg.. haha..
Va lite med Zazza innan, vi va nere på konsum och köpte godis och gick lite.. sen skulle hon visa mig en väg som jag skulle kunna ta till jobbet sen, och då skule vi in på en cykelväg och helt plötsligt kom ett fyllo ut från skogen en bit framför os.. skitläskgt asså!!
Men nu ska jag gå och läsa "Hur kär får man bli?" och kolla lite på TV..

// Beckaa ♥

lördag

Idag har jag vatt med Zazza.. Vi gick till Sheppshult och tillbaka, klassikerprovet.. så nu e jag klar med det.. Har bara cyklingen kvar nu, sen slipper man den skiten.. Sen har vi ätit lite.. och tjafsat rätt mycket.. har vatt på skitdåligt humör idag..
Mamma och Micke har plockat isär min moppe för att fixa den, men nu kan de inte göra det för micke ska iväg på jobb i tre veckor och såklart skulle dom ta isär den nu..
Och Niklas är så jävla jobbig nu för tiden.. Längtar tills man flyttar hemifrån...

// Beckaa

fredag och ledig :D

Har ju varit ledig även idag efetrsom det e en klämdag ;D
Idag gick jag upp vid typ nio, för vi skulle åka och städa på Granbacken, men det va ju inte ens öppet, så vi åkte inte dit försen klockan två, och det va inte öppet då heller, men amanda och hennes mamma åkte och hämtade nyckel hos kikki.. det gick snabbt att städa och de vuxna gjorde det mesta.. haha..
Träffade Zazza innan idag.. va som vanligt nere i samhället.. ;P
Sen tog vi "en tur" med hennes moppe och idag körde hon dummare än vanligt.. asså vi va skitnära att köra in i ett par bommar asså!!!!!!!! fan va jag skrek.. HAHA xD
Läste nyss i boken "Hur kär får man bli?"
Asså så jävla bra bok!!! Kunde knappt lägga ifrån mig den..!! Tänkte bara skriva här och nu ska jag gå och läsa lite och sedan kolla lite på tv :D

// Beckaa

Torsdag

Idag har jag jobbat lite på uppsatsen.. är nästan klar nu, ska jobba lite mer på den sen.. Har varit ute och kört med moppen också.. den krånglade ju som vanligt.. är så himla trött på den nu asså!!!! ÅÅÅH!!! men men.. får la hoppas på att micke kan fixa den.. eller att den helt plötsligt blir bra igen ;P haha..

// Beckaa

RSS 2.0