lyckad lördag men seg söndag

igår va det skitkul.. vi lagade tacos, spelade wii, spelade kort, sjöng singstar och spelade ännu mer kort.. mest sjuan men sen blev det lite bonka bäver med.. och jag vann.. haha.. skitkul jue.. men tar lång tid utan att man märker det så gick inte och la oss försen halv 3.. men men.. och så när det va dags att sova så skulle jag och zazza sova på en bäddsoffa som man ena delen drog ut och sedan ställde upp på något sätt men hannah visste inte hur men det såg stabilt ut och jag la mig på den utskjutna delen och sen när zazza varit nere och borstat tänderna så skulle hon skjuta ifrån med en fot på min del av soffan och ena delen bara brakade ihop.. hahaha som jag låg och skrattade.. så zazza fick sätta upp den ordentligt :P hahahaha

Bästa citatet igen asså..
Vi satt och spelade sjuan och lyssnade på en låt av basshunter, och det tog lång tid för någon att lägga.
Så då säger jag "Asså vem är det..???"
"Basshunter" säger Zazza då och lägger ett kort..
HAHAHA..!! Fan va vi dog!! kanske inte låter så kul men ni skulle varit där!!

Måste bara berätta en annan rolig sak som hände i fredags nu när jag ändå håller på..
Vi satt på tåget och Sofia satt längst ut med ena benet ut i gången, ni vet man lägger foten på knäet så att benet blir typ så.. <  I alla fall, så gick en kille med guitarr förbi, rakt in i sofias ben och studsar in i sätet mittemot kollar förvirrat och fortsatte att gå.. Jag trodde att jag, hannah och zazza skulle DÖ av skratt..

Idag har jag inte gjort så mkt.. kom hem vid halv tolv eller nåt.. sen har jag kollat på Canadas next Top Model.. och rätt person vann INTE!!! ful som stryk.. BLÄÄ på det.. :P Men ska gå och duscha och fixa lite..

Byee ♥

längesen nu..

Tänkte att det va dags att börja blogga igen... Får väl se om jag orkar hålla på den här gången.. :) hänt lite sen förra gången men orkar inte berätta.. Knäet börjar iallafall bli bättre sen operationen den 12e.. tog ju bort stygnen igår så får hoppas att jag kan röra på knäet mer nu :)

Ikväll bär det hem till hannah och ida.. ska blir trevligt :D Blir bara jag, zazza, hannah och ida.. ingen kunde ju samma dag så blev bara vi men det blir säkert jättekul :D

Just nu kollar jag på Canadas next top model.. asså förlåt, men det va INTE många som såg bra ut där.. :O hahahaha...

Byee ♥

RSS 2.0