Höstlovet

Fredag
Denna dagen var jag ledig men åkte med Zazza till Halmstad iaf för hon skulle träffa några kompisar och jag skulle ta bussen till Stockholm.. Efter 7 ½ timma med bussen var jag framme, men det dumma va, jag åkte hemifrån tio i elva och kom hem till pappa typ halv tio.. så ja, om man räknar så så tog det mer än 7 ½ timma..
När jag kom hem åt jag lite sen spelade jag kort med Susanne och pappa men pappa skulle tydligen jobba på lördagen så han gick och la sig tidigare än oss.. Satt uppe och väntade på Daniella till kl.3, tänkte gå och lägga mig precis när hon gick in genom ytterdörren så hon tvingade mig sedan att sitta uppe till kl.5.. Men vi hade det trevligt :P haha..

Lördag
På lördagen tog jag det bara lugnt.. Kollade på TV och umgicks lite.

Söndag
Gick på Cosmonova med Daniella och Anna.. Kul, Kul, käkade sedan pizza med Daniella.. Kollade på TV och va lite med Jennifer. Vi skulle kolla på film men båda somnade såklart.. haha..

Måndag
På dagen gick jag ut och gick lite med Daniella och Susanne, vi gick ner till centrum och fixade lite ärenden.. Tog det lite lugnt på dagen, sen bestämde sig jag och Jennifer till Willys, Vi köpte dipp och skulle äta det med morötter som redan fanns hemma.. Sen satt jag uppe med Daniella till kl.2 tror jag och umgicks med henne..

Tisdag
ÅKte hem.. Men åkte bara till Jönköping först och sen fick jag vänta en timma tills den andra bussen till Gislaved kom. De sista två timmarna av bussresan till Jönköping satt det tre kineser och pratade som jag var tvungen att lyssna på, men hade som tur musik så behövde inte höra lika mycket som jag hade behövt utan.

Onsdag
Träffade Zazza.. Gick med henne till ICA som vanligt :P haha..
Jag lagade middag till mig sen, tog det lugnt, och sedan var det dags för träning.. Skitkul att börja träna igen..
Och vi hade riktigt kul, tycker jag iaf. haha..

Torsdag
Åkte och grattade mormor som har fyllt 70 år.. :D
Sedan träffade jag Zazza och vi gick ut och gick först och sedan hem till Zazza..
Kollade på Beverly Hills :D skitkul jue..

Fredag
Träffade Zazza innan.. Måste plocka iordning på mitt rum nu typ.. Sedan ska jag till Burseryd på nån middag med fotbollen.. Jag, Erica, Malin A, Ewe och Ida ska laga förätten... haha.. undrar hur det kommer gå :P haha..
Senare ikväll kommer Zazza, Kim, Jasse och Sara hit.. :D kul, kul..
Moa och Monika skulle också komma men de skulle till Jönköping och det blev för stressigt för dom, men vi ska träffas imon istället.. :D

// Becka ♥

slutade tidigt

Idag slutade jag tidigt för var redan klar med min novell. Och imon har jag idrott (JIHOO), skitkul.. hihi.. och sen har jag datakunskap och jag har bara powerpoint kvar så jag ligger för de nadra så jag kan ta det lugnt.. Och på fredag har jag inga lektioner och sen är det höstlov.. jag ska upp till pappa på fredag till tisdag och på onsdag börjar fotbollen igen och sen får vi se hur det blir.. See yaa ♥

Biblioteket

Just nu sitter jag på biblioteket och tråkar.. Jag slutade lite innan två tror jag så har haft TRÅÅKIGT!!!! jävla skittåg som inte kan gå oftare..!!!!! Och Zazza ska ju inte med tåget hem och Sofia vet jag inte när hon slutar.. Men det e ju bara en timma kvar tills tåget går, och ytterligare en timma till jag är i ss och sen ytterligare 20-30 minuter tills jag är i hemma.. som ni kanske förstår är jag väldigt sur för att det tar så lång tid att komma hem!!! BLÄÄÄÄ!!!

Snart prov

Snart är det prov.. I livsmedel.. och det känns som att det kommer gå skit.. Har suttit och pluggat nu men orkar inte mer.. Fika sen med det vi gjorde i förmiddags.. MUMS..!!! haha.. och zazza ska inte med tåget hem så jag hoppas på att mamma kan hämta mig vid tåget.. så himla tråkigt att gå hem själv.. särskilt om det regnar.. :(
See yaa ♥

How I met your mother marathon

Vaknade så klart tidigt.. Så jag gick upp och åt lite sen har jag haft How I met your mother marathon.. Älskar den serien..!! Skit rolig jue.. hihi.. Ska gå och duscha snart.. Ringa Zazza lite senare med men tror knappast att hon kommer följa med ut och gå.. :( så det blir la en tråkig dag idag igen... RING OM NI VILL GÖRA NÅGOT...!!!!!!!!!!! ♥

inget gjort idag

Idag har jag inte gjort ett skit.. bara tatt det lugnt.. hade kanske tänkt träffa Zazza men hon håller tydligen på att bli sjuk så det blev inget med det.. får hoppas att hon kan gå ut och gå eller nåt imon.. har SKITTRÅKIGT!!! aja.. See yaa ♥

vetrinären

Igår va vi med Maja hos vetrinären efter att jag kommit hem från skolan. Hon har ju haft problem med sina öron ett tag så vi tänkte att det var tid att kolla det nu, särskilt eftersom att jag har pengar nu..
Så de skulle rensa öronen och ge mig ett medel som hon ska använda. Men för att kunna rensa öronen så var de tvungen att ge henne lugnande.. Ni skulle sett hur söt hon var.. Hon var ju helt borta och allt.. Nej fy vad söt hon va.. Så nu hoppas jag att det ska bli bättre... ♥

Idrott på schemat med Innebandy

Idag hade vi bara Idrott på schemat i skolan.. Vi hade innebandy... skitkul va det.. särskilt när man va mot Freddie för vi är så lika i hårdhet och snabbhet och o.s.v. Men fick ont i både knäet och foten.. och en gång flög jag in i väggen med axeln så fick lite ont i den.. så slog jag i min hand när jag föll bakåt från huksittande, daniel visade något. Så nu har jag ett blått streck eller a en liten bula i handen.. Den känns skitäcklig.. haha.. men trodde inte att lektionen idag skulle bli kul men det va den verkligen..

Och fick veta att de där två nya tjejerna, Sara och Joanna eller nåt hette dom.. ska börja i klassen.. på tisdag tror jag dom sa till daniel. så får la se hur klassen blir då..

Men nu ska jag kolla på TV lite och sen möta Zazza vid tåget...See yaa ♥

usch och blä för tvestjärtar

jag har precis varit och duschat.. Så jag lindade in håret i handduken.. När jag klätt på mig och så, så kollade jag mig i spegeln för att se om jag hade mascara i hela ansiktet, så kollade jag på handduken så såg jag en 2-3 cm lång tvestjärt på den.. jag bara skrek och kastade av mig handduken. asså hade den t ex varit på golvet hade jag bara tagit lite papper och mosat den eller nåt, men nu va den nästan i mitt hår.. Fy, tänk om jag vänt handduken på andra hållet så hade jag fått den i håret..!!!!!!! USCH....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men nu ska jag gå och lägga mig.. Ska kolla lite på TV.. God Natt ♥

Ont i rygg med snurr och en Vattenpipa tack..??

Asså jag vill köpa en vattenpipa.. Men som vanligt e mamma skum.. Igår sa hon att hon kunde hjälpa mig att beställa på internet men idag så sa hon att hon inte vilja hjälpa mig köpa nån knarksak. men hon kan ju inte fatta att jag inte ska använda den till att knarka.. xD hahaha.. fan, i den tobaken jag ska köpa e det ju inte ens nikotin i xD men jag kan nog övertala henne.. :P hoppas jag.. hihi..

Skolan idag va okej... lite seg bara och jag har haft ont i ryggen så att det huggt till när jag skulle resa mig upp så har fått stanna upp och vänta på att det ska lossna och på svenskan kände jag mig helt tom i huvudet och helt plötsligt började det snurra i huvudet.. skitkonstigt.. men jag tror det har gått över nu :)

Nu ska jag duscha och diska.. och hänge upp tvätten.. :) See yaa ♥

2 nya i klassen?

Idag kom det 2 stycken från Sture som skulle prova på.. Tydligen ville dom byta till John Bauer men vet inte om dom ska byta.. Tror faktiskt inte det.. Jag snackade inte med dom.. De va typ bara med Matilda, de kände typ henne sen innan.. Men får la se.. Kommer nog kännas konstigt med 2 nya men man vänjer la sig.. Men som sagt, jag tror faktiskt inte att de börjar i våran klass..
Nu känns det som att hela klassen är kompisar och det finns inget groll ch så bland oss som innan.. Vi har löst allt och inget skitsnack är det, vad jag vet.. Skitskönt är det... :D Trivs verkligen i klassen nu..
See yaa ♥

skola med Kajan och paparazzi

Idag har vi haft Kaj hela dagen i skolan.. Vilket brukar betyda att det e lugnt och roligt på lektionerna.. När vi va i varmköket kom det en kille som skulle ta kort på oss, vet inte varför, Matilda sa att det va för öppet hus eller något.. vette fan.. skitjobbigt jue.. Jag stod med Hampus och Kim och han skulle ta kort på oss hela tiden fan.. Fan tänk då hur paparazzina är mot kändisarna.. :O haha..
Nu ska jag strax äta, duscha, kolla på TV, läsa lite och sen blir det sängen för min del..
See yaa ♥

Fram och tillbaka till Göteborg

Jag följde med mamma och dom när de skulle köra micke till flygplatsen i Göteborg. Tänkte att jag kunde följa med så att jag kunde ta lite tid för att läsa min bok.. Läser It girl - På allas läppar. Den är skitbra..!! :) Har läst 150 sidor idag tror jag och fler kommer det bli.. :) Får se om jag träffar Zazza senare.. Det beror på när Robin åker hem..
See yaa ♥

Gårkvällen

Igår kom Zazza och Robin hem till mig vid kvart över sex eller någonting,, Vi gjorde fläskfilé med bakad potatis och vitlökssmör... Jag gjorde vitlökssmöret och fläskfilén och Zazza fixade potatisen.. Ja, det blev ju inte ätligt precis.. hahaha.. Potatisen var stenhård.. Men men.. whatever.. Vid halvåtta mötte vi upp de andra (sara, adam, jesper och dino) vid Åtteråsskolan.. Vi satt där och snackade en stund sen ville sara ha pommes så vi gick till Rendevouz.. Satt där och snackade en stund sen började vi gå hemåt.. Dino gick hem när vi ändå va i samhället för tyckte att det va onödigt att gå upp och ner för Zazza och Robin va tvungna att vara hemma elva.. Och vi gick ju förbi Jespers hus på vägen så han gick ju också hem.. Sedan gick följde de andra mig hem för de hade saker hemma hos mig som de inte orkat ta med sig.. Sedan vet jag inte vad som hände med de andra, för jag stannade ju hemma.. Men jag tycker ändå det var en rolig kväll.. Bara lite tråkigt att jag missade matchen mellan Sverige och Portugal.. men men.. kvällen blev la bra iaf.. :) ♥

Målaraffären, eller hur va det..??

Idag ringde Zazza mig och undrade om jag ville följa med till målaraffären.. jag tänka, ja det kan jag la.. det duggade lite ute men jag tänkte va fan, det är ju här i smålandsstenar.. När Zazza kom såg jag att hon hade regnbyxor på sig, men jag tänkte att hon säkert skulle till Robin efteråt. Men när jag frågade så sa hon nej.. Först åkte vi och tankade och när vi gjort det så satte hon i hörlurarna.. Och jag frågade igen ifall hon skulle till Robin, och då sa hon nej, så jag frågade ju då varför hon satte i sina hörlurar så då sa hon att vi ska ju dit bort, så pekade hon.. Och så sa jag, Men konsum ska vi ju till sist.. Nej men dit bort.. Till bredaryd ska vi ju..
Så jag hade trott att vi skulle till målaraffären här i ss men istället så skulle vi till Bredaryd..!!!!!! HAHAHAHA.. så vi fick åka hem och hämta hörlurar och regnbyxor hemma hos mig så åkte vi iväg igen...
Jag köpte en present till mormor som fyller år i veckan och en mapp till matten.. Sen åt vi korv och sen åkte vi hem... Sedan åkte vi till konsum och köpte bakpotatis.. Träffade Anna-Stina.. Jag blev helt chockad när jag såg henne för hon började sig ner och sa är ni blöta eller? eller något sånt va det, och jag såg ju inte vem det va men så ställde hon sig upp igen och a, jag blev som sagt chockad.. haha..
Nu har jag ätit, ska snart duscha och plocka iordning på mitt rum..
See yaa ♥

Vad händer egentligen??

asså på senaste tiden fattar jag inte vad som händer med personer i min "närhet".. Vissa dagar är man som vanligt och andra dagar snackar man skit om en och skiter i en fullständigt.. Att folk inte lär sig att man får veta det förr eller senare.. Det som är så himla synd är att jag vet att personen e så himla go egentligen men nu vet jag inte ibland.. men jag hoppas verkligen att det ordnar sig.. Vill inte tappa vänskapen, men vem vet hur det är nu?? ♥

Kort dag i skolan idag

Idag hade vi bara engelska på schemat.. Innan hatade jag engelska men Amanda är skitbra och gör det verkligen lätt och roligt.. så inte så jobbigt att gå på den lektionen.. Idag snackade vi bara om betygen och gjorde några uppgifter, blev klar rätt snabbt så jag satt bara sen.. Snackade lite med Malin i telefon med, hon ringde så jag snackade med henne eftersom jag va klar.. :D haha.. Sen tog jag tolvtåget med Sara hem.. Första gången jag åkt med någon på tolvtåget så det va trevligt.. haha..

Ska träffa Zazza, Jesper och Kicke sen.. Men blir nog inte försen vid nio.. men kul ändå..
See yaa ♥

Idrott och datakunskap

Sitter på lunchen och ska ha datakunskap om en halvtimma.. Idrotten va kul, spelade squash och tennis.. kul, kul.. Men nu kommer den tråkiga jävla datakunskapen, ska hålla på med excel.. :( ubertråkig asså.. Aja, whatever.. får la underhålla mig på annat sätt.. haha.. funkar alltid.. :P
See yaa ♥

Svenska med Matteprov på förmiddagen

I förmiddags hade vi matte.. Jag var klar med kapitlet men tänkte att jag skulle göra det nästa vecka och öva idag men jag gjorde det idag iaf.. FULL POTT!! Slå det ni.. haha.. Jag va första som fått alla poäng på det provet.. haha.. är lite stolt över mig, haha..
Nu sitter jag på svenskan och har jättejobbigt.. Det e skittråkigt.. men men... Slutar om en och en halv timma, så det e lugnt.. haha.. :D See yaa ♥

Min namnsdag

Rebecka Birgitta Mjösberg

Idag e det min namnsdag.. Så grattis till lilla meej.. :P haha

praktiskt i två dagar

Nu har vi haft praktiska saker i två dagar.. Igår på varmköket gjorde vi kyckling.. skitgott.. så nu kan jag stycka kycklingar med... Sen efter skolan stannade jag och Zazza kvar i Halmstad för Zazza skulle shoppa lite så vi tog sex-tåget hem..
Idag gjorde vi smörgåstårta.. men jag gjorde en liten miss.. visst gick den att äta, men den kunde blivit godare.. men folk åt upp den iaf.. Zazza åt två bitar och resten åt mamma och micke upp.. haha..
Ingen träning idag då, har ju uppehåll två-tre veckor.. rätt skönt faktiskt och sen blir det lättare med för vi börjar en halvtimma senare så då slipper man stressa :D
Asså jag e nervös, men kan och vill inte berätta varför.. det kommer säkert någon gång.. haha.. :P See yaa ♥

Match mot Anderstorp

Det va match mot Anderstorp idag.. Gick la inte så bra.. Efter första halvleken stod det 4-1 till Anderstorp.. i andra halvleken blev det inga mål men vi var jättenära några gånger att göra mål.. Som vanligt spelar vi bättre i andra halvleken.. hade vi spelat lika bra i första som i andra halvleken så hade vi säkert kunnat vinna.. men men.. kan nte göra något åt det nu.. :)
God Natt ♥

Oväder och match idag

Det regnar och det är match senare idag.. Jippiee... men jag tycker faktiskt att det är skönt att spela i regnet men grejen är ju den att det är så himla kallt då.. Särskilt eftersom det blåser lite idag och det är i oktober.. Sommarregn är jätteskönt.. men a, skitsamma.. får la se hur det blir då.. Ska ju inte samlas försen vid fyra så det kan ju hinna ändras.. :D
See yaa ♥

Ingen Karin och konstigt väder

Det blev inte att träffa Karin idag.. Tydligen skulle hon hjälpa Camilla att städa efter deras fest igår och hennes mamma skulle komma klockan tre så tydligen hann hon inte träffa mig.. Som vanligt.. Aja, whatever.. Jag som velat snacka med henne och ta massa fula bilder tsm men nu sket ju det sig.. så har suttit hemma hela dagen.. men det e rätt skönt det med måste jag säga..

Vädret e bra konstigt i Sverige.. På radion sa dom att det typ snöat i norrland och här regnar det och är mulet och så slog jag på Allsvensk fotboll på TV och då var det soligt där!! :O I helsingborg.. jätteskumt.. och tydligen ska det typ bli storm i natt.. ja.. hoppas bara på bra väder på matchen imon.. :) See yaa ♥

Och så blev vi bara två..

Igår va jag med Zazza.. Vi hade kul och det va längesen vi skrattade ihop.. haha.. asså så, a, ni vet.. och nu har vi fattat att vi båda har kass hörsel.. Zazza skojade om att hon bodde i rikemansområdet och jag bor ju då i Gettot.. Så sa jag "Ja, med alla plymontarna" och då sa Zazza "Vem har ett paraply..??" HAHAHA.. Fan va jag skrattade!!!!!!!
Egentligen skulle ju Jesper kommit men han va i Anderstorp till typ halv tio elelr nåt och tydligen skulle han upp tidigt till en klassresa eller vad Zazza sa.. men, men.. S¨ja, jag och Zazza var mobbade som vanligt.. haha..

Idag blir det att träffa Karin.. JIIIIPPIIIEE..!! haha.. xD ska ringa henne vid tolv och se om hon e vaken.. HAr lite att snacka om.. hihi.. See yaa ♥

Sjukgymnasten

Har nyss varit hos sjukgymnasten.. Va där typ 5 minuter.. så himla onödigt asså... kändes inte lönt att gå dit över huvud taget.. Men jag har ju knappt gjort det jag skulle och hon tyckte att det såg bättre ut så undrar hur bra det skulle bli om jag gjorde sakerna varje dag.. :) men får skärpa mig med det nu asså.. Det är som sara sa en gång, om jag vill att det ska bli bättre med knäet så måste jag ju göra övningarna..
Men nu ska jag inte träffa sjukgymnasten igen försen efter operationen.. Men det vet jag ju inte när det e.. de sa ju i höst men det vet man ju aldrig när det kan bli.. De har ju inte hört av sig över huvudtaget... men men.. får hoppas att de gör det snart..  ♥

Engelska med försenat tåg..

Idag var tåget försenat i en kvart, men hann ändå till lektionen för amanda hade inte kommit.. haha.. Nu är jag typ klar så slutar typ nu, så onädigt för mig att komma hit idag.. men men.. skitsamma.. ingen ide att älta det nu.. haha.. Får se vad som händer ikväll om det blir något, Zazza verkar ju inte vilja så, det skiter sig säkert.. lite tråkigt bara att hon inte verkar vilja men säger att hon vill o.s.v.. aja, men kommer säkert med vidare uppdatering.. i alla fall om det inte blir något ikväll.. See yaa ♥

Pinsam Match

Kom nyss hem från träningen.. Läskigt att köra hem när det blixtrade så... Hela himlen lystes typ upp.. På träningen hade vi ju match mot föräldrarna.. Vi förlorade, mer säger jag inte.. men fattar inte hur.. VI FICK TVÅ STRAFFAR!! och både Erica och Emmy la dom mitt på Olsson.. (Som stod i mål för föräldrarna)
Hoppas att det går bättre på matchen på söndag.. Men nu måste jag gå och duscha.. See yaa ♥

Tennis på schemat

Idag hade jag bara en lektion och det var idrott.. Vi spelade Tennis, men eftersom varken jag eller Agnes hade spelat innan så valde vi den enkla saken först, minitennis.. men det var för läät efter en stund så vi gick ut och spelade riktig tennis.. Det va ju skitkul!! shit asså, vi spela det igen..!!!!!!!! WIIII... haha..
Träning ikväll och match mot föräldrarna.. See Yaa ♥

regn hela dagen..

Idag har det typ bara regnat och regnat.. Kan ju säga att det var väldigt skönt att komma hem och byta sockar.. haha.. Det va la en vanlig onsdag med matte och svenska på schemat.. Fick förresten MVG på matteprovet förra veckan,, :D
Har tyvärrr inte så mkt att berätta.. Jo just det det va skitkul på lektionen så satt jag och hampus på msn och snackade varandra och vi skrattade ju åt det vi skrev men Marie trodde typ att vi skrattade åt henne.. haha.. sorry marie..
men har som sagt inget att berätta.. See yaa ♥

RSS 2.0